Transport

NU EXPEDIEM IN AFARA UNIUNII EUROPENE.

- În sezonul de primăvară, din luna Aprilie se expediază plante și pomi fructiferi exotici rezistenți la ger iar din luna Mai până la începutul lunii Septembrie, plante exotice. 

- În sezonul de toamnă (Septembrie-Octombrie) se expediază numai plante și pomi fructiferi exotici rezistenți la ger.

- Expedierea coletelor cu pomi și plante, se face în zilele de luni / marți / miercuri, pentru a ne asigura că ajung la destinatar până vineri cel târziu, pentru a nu rămâne în depozit la curier sâmbătă și duminică.

- Nu vă putem garanta că veți primi coletul într-o anumită zi, dar vă putem asigura că veți primi coletul cu pomi / plante, într-o anumită săptămână.

Modificări la datele de expediere

- Orice modificare a datelor de expediere trebuie făcută cu cel puțin o săptămână înainte de săptămâna de livrare solicitată. 

- Vă rugăm să ne trimiteţi o notificare prealabilă dacă nu puteți primi comanda în intervalul de timp solicitat inițial.

Preţuri

- Din cauza rarității, plantele şi pomii exotici fructiferi, sunt la preț fix.

REDUCERI DE PREŢ:  www.pomi-exotici.ro/catalog/oferte-speciale

Calitate garantată

- Garantăm că toate plantele / pomii exotici sunt viabile, dar nu vă putem garanta că se vor aclimatiza în solul / clima din zona dvs. mai devreme de un an.

- Plantele şi pomii, la livrare, nu prezintă simptome de boală.

- Pomii fructiferi au nevoie de cel puţin un an de acomodare cu solul şi clima din locul unde sunt plantaţi.

- În funcție de grija pe care o acordați:

plantele de 1 an vor rodi peste 2-3 ani,

plantele de 2 ani vor rodi peste 1-2 ani, 

plantele de peste 3 ani vor rodi în prima vară, de la plantare.

Plantele se replantează, când vasul devine prea mic pentru creștere, o data la 2-4 ani, în orice perioadă a anului: primăvara-vara-toamna, în zile mohorâte / ploioase sau iarna în zile insorite / călduroase. Important este să se păstreze forma vasului pentru pământul din jurul rădăcinilor, când scoateți planta din vechiul vas, să nu se împrăștie / sfărâme pământul.
Peste iarna, începand din perioada când dă bruma, Smochinul / Bananierul / Loquat / Roșcovul / Dafin / Rozmarin - se păstrează in spatiu protejat cu temperaturi pozitive, dar nu mai mari de 12-15 grade, ca plantele sa nu fie forțate să înmugurească, să plece în vegetație, până primavara când temperatura nopții este de 8-10 grade, atunci se vor scoate din nou afară.

NE REZERVĂM DREPTUL DE A EXPEDIA POMI / PLANTE EXOTICE DOAR CU PLATA COMENZII ÎN AVANS PRIN BANCĂ sau PayPal, DATORITĂ NESERIOZITĂŢII DE CARE AU DAT DOVADĂ MULŢI DINTRE CLIENŢII CARE AU COMANDAT ÎN MAGAZINUL ONLINE www.pomi-exotici.ro

Comanda se cosideră acceptată, doar după confirmarea telefonică și plata completă a comenzii din partea clientului.