Termeni si conditii

 • Prezentul site prin continutul său pune la dispoziţia utilizatorilor MAGAZINUL ONLINE şi regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro)
  - Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta. 
  - Administratorul site-ului POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. 

  Conţinutul site-ului şi drepturile de proprietate intelectuala
  - Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise.
  Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licenţiere si fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o încalcare a termenilor şi condiţiilor. 
  - Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conţinutului acestuia. 

  Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 
  - Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

  Administratorul POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acurateţea informaţiilor de pe site, însă uneori acestea pot conţine inadvertente (specificaţiile sau preţul produselor modificate de către producător, fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenţie! Fotografiiile au caracter informativ.

  Frauda 
  - In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa va schimbati imediat parola aici: www.pomi-exotici.ro/schimba_parola
  POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a site-ului sau a contului. 

  Drept aplicabil 
  - Prin folosirea site-ului POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

  Disponibilitatea serviciului 
  Administratorul POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact: www.pomi-exotici.ro/contact

  1. NE REZERVĂM DREPTUL EXCLUSIV DE A NU EXPEDIA POMI / PLANTE EXOTICE CU PLATA RAMBURS.

  MOTIVUL: DATORITĂ NESERIOZITĂŢII DE CARE AU DAT DOVADĂ MULŢI DINTRE CLIENŢII CARE AU COMANDAT ÎN MAGAZINUL NOSTRU:

  - NU AU RIDICAT COLETUL CU PLANTELE EXPEDIATE, DIN DIVERSE MOTIVE;

  - NU RĂSPUND LA TELEFON sau NUMERELE DE TELEFON SUNT INACTIVE;

  - AU PLASAT COMANDA CU DATE DE LIVRARE FICTIVE SAU GREŞITE.

  2. PENTRU PLANTELE SAU POMII CARE NU SUNT IN STOCUL MAGAZINULUI (Disponibil cu precomanda) VĂ RUGĂM SELECTAŢI METODA DE TRANSPORT - CURIER RAPID INTERNAŢIONAL (Europa).

  3. VALOAREA TRANSPORTULUI INTERNAŢIONAL, ESTE ÎN FUNCŢIE DE GREUTATEA FINALĂ A COLETULUI.

  METODE DE PLATĂ: 

  Transfer Bancar / Ordin de Plată
  - După trimiterea comenzii, veţi primi toate informaţiile necesare pentru efectuarea plăţii. Expedierea coletului se va face după confirmarea plăţii, în maxim 30 zile. Pentru accelerarea procesului, vă rugăm să ne trimiteţi pe adresa de e-mail, o copie după ordinul de plată sau chitanţa depunere numerar in cont. office@pomi-exotici.ro

  PayPal

  - Plăţile online prin PayPal se desfăşoară în completă siguranţă. Puteţi plăti prin intermediul contului PayPal sau puteţi efectua plata direct cu cardul, chiar dacă nu deţineţi un cont PayPal. În cadrul sistemului PayPal, veţi introduce datele cardului o singură dată, acestea fiind înregistrate şi perfect securizate pe serverele PayPal.

  PayPal vă protejează informațiile utilizând sisteme sofisticate de securitate și sisteme de prevenire a fraudei.