Termeni si conditii

 • Prezentul site prin continutul său pune la dispoziţia utilizatorilor MAGAZINUL ONLINE şi regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro)
  - Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta. 
  - Administratorul site-ului POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. 

  Conţinutul site-ului şi drepturile de proprietate intelectuala
  - Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise.
  Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licenţiere si fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o încalcare a termenilor şi condiţiilor. 
  - Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conţinutului acestuia. 

  Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului
  - Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Ca urmare, legile privind drepturile consumatorilor nu se aplică în cazul achizițiilor pe care le faci de la acest vânzător. Există mai multe entități implicate, atunci când cumperi un produs de pe pagina pomi-exotici.ro. Fiecare dintre acestea au următoarele responsabilități: pomi-exotici.ro este responsabil pentru furnizarea serviciilor online, precum un cont și posibilitatea de a cumpăra produse cu Livrare prin curier și alte servicii descrise în condițiile noastre de utilizare.

  Administratorul POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acurateţea informaţiilor de pe site, însă uneori acestea pot conţine inadvertențe (specificaţiile sau preţul produselor modificate de către producător, fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenţie! Fotografiiile au caracter informativ.

  Frauda
  - In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa va schimbati imediat parola aici: www.pomi-exotici.ro/schimba_parola
  POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a site-ului sau a contului. 

  Drept aplicabil
  - Prin folosirea site-ului POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

  Disponibilitatea serviciului
  Administratorul POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului POMI FRUCTIFERI EXOTICI (www.pomi-exotici.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact: www.pomi-exotici.ro/contact

  Suntem deschiși la discuții, dacă întâmpinați vreo problemă.

  Scrieți-ne despre problemă în cel mai scurt timp de la primirea coletului prin email la office@pomi-exotici.ro.

  Veți primi răspuns la solicitare în maxim 24 ore.

  În cazul în care ne aflăm în situația în care imaginea noastră este afectată, ne putem adresa instanțelor de judecată pentru a cere:
  – Încetarea încălcării dreptului la imagine dacă aceasta durează în prezent și interzicerea pe viitor a unor astfel de acțiuni;
  – Obligarea celui care ne-a defăimat la publicarea hotărârii de condamnare pe cheltuiala acestuia, astfel facând publică hotărârea instanței prin care se atestă că acțiunile împotriva imaginii noastre au fost ilegale;
  – Repararea prejudiciului de imagine cauzat, prin achitarea unor despăgubiri materiale.

  Cei care jignesc public folosindu-se de Facebook riscă să fie amendați, cu până la 1000 de lei, pentru lezarea demnității și onoarei, potrivit legislației actuale. Orice postări jignitoare, recenzii nedrepte, defăimătoare, calomnioase, pot fi sancţionate cu amendă, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 republicată. În cazul în care ni se aduc jigniri sau suntem calomniați în orice fel, nu vom ezita sa ne adresăm autorităților competente, formulând plângeri, dacă imaginea ne este afectată. Potrivit deciziei nr. 4546 din 27 noiembrie 2014 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, reţeaua de socializare Facebook a fost declarată spaţiu public. Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine, arată articolul 6 din Constituția României.